Monday, October 13, 2008

BORNEO INTERNATIONAL MARATHON 2008

Early Sunday,woke up at 2:15am, I think this was the craziest thing in my life to wake up that time. Kid Amos, DebLai & I were at Likas Sport Complex to volunteer ourselves for this event. Kid & I brought our cam to snap some shots of the event.




We met Kennysia,the blogger, I think most of us knows him.

In action....

Lumis was there la...


Though tiring but worth it!

13 comments:

kuai said...

wah!!!... jam 2 am ka vic... salute kamurang!!!

bah sa jeles ko jumpa kennysia... lol... ko ada sampaikan salam sa sama dia ka? khekhe...

lumis pun ada... hemm..
Good day!

Gallivanter said...

Man, just by looking at the photos, I'm tired...LOL

vicsmat said...

ada smpai salam sama dia, Kuai tapi dia indak kanal ko...hehehe...

Thank you for being tired, Gallivanter!!!

Qhris said...

hehe...kebtulan terjumpa kamu org kan...nasib lah ada kwn mingmuhau2...paling best c kid..kotoh at last tajumpa hehe

vicsmat said...

Lumis, c Kid tu, galangas tu, jgn ko main2 sama dia...hehehe...

Beck the BandagedKnees said...

Waaa.. tahan juga ko aaa.. Vic.. jm brapa ko tidur to get ready for this event..? u there for taking pic laa ni kan..? but napa ko p ikat kasut tu org.. kulit hitam tu..? hehe ^_^ hmmm so any winner for this marathon thingy? :)hehe

vicsmat said...

Beck, jam 8:30 lg sya tidur,tu pun susah mau tidur coz jarang tidur awal...my job was to collect timing chip d kasut diorg...yg sya buka tali kasut tu, dia la the winner from Kenya, I feel honour juga la..hehe...

kid-amos said...

ooo sini pula korang mengumpat sia kah lumis? ... nice to meet u too! talampau awal bangun sampai tia terurus diri mah! but siok jua jadi volunteer nie kadang2. buli mix around to anybody.

Qhris said...

iyaaa amossss sorg umpat ko la ni ..haha vic nda sy takut org galangass...sy takut org kuat makan sja hehe

GregChai a.k.a. teekay said...

wah misti dapat banyak good shot kan, bila mo kasi tunjuk ni...syabas...buli tahan ko Vic.

vicsmat said...

indak banyak gmbr juga, Greg...sya karja juga masa tu...

Qhris said...

c vic karaaja samapai onsod..hehe

vicsmat said...

ya bah...dia punya onsod tu, malakat bah d jari sya...iiiiieee......